Forum Home » bobyetman

 
 
User Profile for Robert Yetman
bobyetman
   
 
Name: Robert Yetman  
Registered: Aug 7, 2009
Total Posts: 34
Total Questions: 9 (4 unresolved)
 
   


Recent Messages: Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums
Re: FID and Fuse 3.3.1.20 - Compatible?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Sep 8, 2009
Okay, but is it safe to mix Spring versions like that, since 3.3.1.20 uses 2.0.8? Edited by: bobyet...
Re: FID and Fuse 3.3.1.20 - Compatible?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Sep 3, 2009
I tried including spring-bean-2.5.6.jar in my classpath, and it didn't fix the problem.
FID and Fuse 3.3.1.20 - Compatible?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Sep 2, 2009
file. However, when I deploy it into my server I get a java.lang.NOClassDefFoundError: org/springfr...
Re: CXF Webservice EIP Diagram Help
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Aug 28, 2009
Ditto; I'd love to see a working sample EIP project with a CXF endpoint as the starting point of th...
Re: camel libraries in projects - shouldn't deploy to server?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Aug 25, 2009
I stand corrected. FID is putting a .zip file into my hotdeploy directory (I'm using 3.4.0.3). B...

 

Recent Questions:
FID and Fuse 3.3.1.20 - Compatible?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Sep 2, 2009
file. However, when I deploy it into my server I get a java.lang.NOClassDefFoundError: org/springfr...
camel libraries in projects - shouldn't deploy to server?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Aug 21, 2009
I've created a custom-bean to do some processing in my diagram/flow, and since that bean uses org.ap...
ErrorHandler on route vs component problem
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Aug 19, 2009
I created an ErrorHandler, added it to my bean definition file, then added it to a component in my d...
CXF web service - auto generate SEI?
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Aug 18, 2009
I want to use a CXF endpoint / web service as the entry point to my EIP diagram. I've got the wsdl...
Aggregator and NPE
 
Enterprise Products » Fuse IDE, Aug 17, 2009
When I attempt to run a message through (using Fuse ESB 3.4.0.3), I get the following: ERROR - A...